Zakelijke samenwerking

Profiteer als zakelijke klant van korting op uw bestellingen

Wij bieden bloemisten en uitvaartcentra korting op bedrukte rouwlinten. Hoe meer linten u op jaarbasis bij ons bestelt, hoe meer korting wij u kunnen geven op uw bestellingen.

U ontvangt een unieke kortingscode waarmee u rouwlinten met korting kunt bestellen. Deze kortingscode kunt u ook aan uw klanten doorgeven. Zo profiteert niet alleen u van voordelige rouwlinten, maar óók uw klanten en kunt u dus een voordelig totaalpakket aanbieden, zonder dat u zelf een lintenprinter hoeft aan te schaffen. (Wilt u dit wel? Dan is dit ook zeker mogelijk!)

Snel meer informatie? Dien een terugbelverzoek in en wij bellen u wanneer het u uitkomt.

Terugbelverzoek

Voor bloemisten

Door een samenwerking met Rouwlint.be/RubanDeDeuil.be heeft u als bloemist geen kosten aan aan voorraad of een lintenprinter, maar kunt u toch uw rouwboeketten of rouwstukken voorzien van een prachtig rouwlint. 

Wij verzenden de rouwlinten van maandag t/m vrijdag altijd nog dezelfde dag indien deze voor 15:00 uur besteld zijn – bij u, of bij uw klant. Zo kunt u zich concentreren op het samenstellen van betekenisvolle bloemstukken voor uw klanten. Daarnaast staan wij uiteraard ook klaar voor uw klanten – zij mogen immers ook uw kortingscode gebruiken!

Wij helpen ook hen graag bij het proces van het creëren , zodat zij een gedenkwaardige herinnering kunnen creëren voor de dierbare die zij hebben verloren.

Voor uitvaartondernemingen

Als uitvaartverzorger is het essentieel om nabestaanden een dienst te verlenen die de uitvaart uiterst persoonlijk maakt voor hen. Nabestaanden hebben immers vaak een duidelijk idee hoe de begrafenis of crematie er uit moet zien.

Door het bedrukken van rouwlinten als dienst aan te bieden voor uw klanten, of door uw klanten door te verwijzen naar onze website, kunnen zij er (samen met u) voor zorgen dat de rouwlinten volledig naar wens zijn. Bovendien kunnen zij direct zien hoe de linten eruit komen te zien. Wij bezorgen de rouwlinten vervolgens zo vlot mogelijk: indien vóór 15:00 uur besteld, worden de linten dezelfde dag nog verzonden; naar uw uitvaartcentrum, of direct naar uw klant. 

Close